Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İyi Hayat

Kategori: Diğer Yazar: Alex Rovira Yayınevi: Literatür Yayınları

İyi Hayat

Tanıtım Bülteni
“Hayat, bizim ondan yaptığımız şeydir”– Tibet özdeyişiÇoğumuz hayatın anlamı üzerine kafa yormuşuzdur. Kimi zaman hayatın boş ve anlamsız ya da insanı tüketen bir şey olduğunu düşündüğümüz anlar yaşamış, kimi zaman da varlığımızın derinliklerinde hayatın tüm sıkıntılara değdiğini, çok güzel olduğunu duyumsadığımız mutluluk anları yaşamışızdır. Büyük acılar, kayıplar karşısında kimimiz kabuğumuza çekilmiş, kimimizse olumsuzluklardan ders çıkararak yaşamımıza yeni bir yön vermişizdir. Düştüğümüz zaman tekrar ayağa kalkıp yürüme cesaretini bulmamızı sağlayan güç ya da tekrar düşme korkusuyla çok daha temkinli yürümemize, hatta yürümekten kaçınmamıza yol açan korku bizlerin içinde, özümüzde. Evet, hayat bize birçok seçenek sunar ve bizler seçme özgürlüğüne sahibiz. Belki de elimizden alınamayacak tek özgürlük, tavrımızı seçme özgürlüğüdür.Álex Rovira, hayata anlam katmanın, onu kendimiz ve başkaları için yaşanılır kılmanın insanın elinde olduğu gerçeğinden hareketle, bizleri İyi Hayat’ı inşa etmeye davet ediyor, cesaretlendiriyor.Hayat güzel, göreceksin!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İyi Hayat PDF 6.23 MB İndir
İyi Hayat EPUB 6.96 MB İndir
İyi Hayat MOBI 5.49 MB İndir
İyi Hayat ODF 5.86 MB İndir
İyi Hayat DJVU 7.32 MB İndir
İyi Hayat RAR 4.76 MB İndir
İyi Hayat ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İyi Hayat PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tek kelimeyle sevimli bir kitap “İyi Hayat”.İnanmayı ,soru sormayı,gülümsemeyi hatırlatıyor. Çok farklı şeyler anlatmıyor aslında ,bildiğimiz ama uygulamadığımız konulara değiniyor.Sevecen bir anne misali kulağımıza fısıldıyor “İyi Hayat ” adına yapılabilecekleri. Başlarında özlü sözlerin bulunduğu kısa kısa bölümlerden oluşuyor kitap.Zaten 110 saydan ibaret.Kısalığına rağmen cümlelerine çok fazla anlam sığdırabilmiş yazar .Bazı cümlelerini birden fazla okumak zorunda kalsamda sevimliliği ve anlattıklarının iyimserliği ile içinizi ısıtacak bir kitap olarak kitaplıklarınızdaki yerini almalı bence…


Hoş mesajlar içeren, düşündüren, iyi hissettiren bir kitap…


hayatınıza anlam katmanın önemi…


İyi Hayat’ı gerçekleştirmek ve mutluluk hakkına ulaşabilmek için ne yapmalıyız? Yazar, bizi bu konuda Rabindranath Tagore’un rehberliğine emanet ediyor: “Nasıl duyumsadığımızın ya da ne bildiğimizin önemi yoktur; potansiyel yeteneklerimizin ya da becerilerimizin önemi yoktur. Önemli olan tek şey, onlara can veren eylemdir. Birçoğumuz bağlılık, cesaret, aşk gibi kavramları biliriz, ancak gerçekte bilmek, yapmak demektir. Yapmak, kavrayışı bilgeliğe taşır; eylem bilgiyi bilgeliğe dönüştürür.“Oturup suya bakmakla karşıya geçemezsin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*