Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mutluluk Labirenti CEP BOY

Kategori: Edebiyat Yazar: Alex Rovira Yayınevi: Literatür Yayınları

Mutluluk Labirenti CEP BOY

Tanıtım Bülteni
Türk Okurunun İyi Hayat kitabıyla tanıdığı Alex Rovira bu kez Francesc Miralles’le birlikte yazdıkları İspanyanın Bestselleri olmuş yeni bir romanla karşımızda.Ariadna bir labirentte kaybolmuş olan genç bir kadındır. Labirentten çıkabilmek için “Ben kimim?”, “Nereden geliyorum?”, “Nereye gidiyorum?”, “Ne için yaşıyorum?” gibi varoluşsal sorulara doğru yanıtlar vermesi gerekmektedir. Hayatın anlamı çevresinde gelişen bu esin verici öykünün ana karakteridir Ariadna.Mutluluk arayışı, gerek insanlık tarihi gerekse tek tek bireylerin hayatı için çok çekici ve hatta vazgeçilmez bir tema olarak sıklıkla çıkar karşımıza. Peki ama, tam olarak nedir mutluluk? Ona nasıl ulaşabiliriz?Tarih boyunca bilim ve felsefe disiplinleri sürekli olarak onun, tıpkı ele geçirilmesi zor bir kelebek gibi nerelere konduğunu, nerede bulunduğunu anlamaya çalışmışlardır: Maddi varlıkta mı? Sevdiklerimizde mi? Yoksa o yalnızca bir ütopya mı? Varılacak bir hedef mi, bütünsel bir tavır mı?... vs.Bu zekice ve aynı zamanda da naif fantezide Ariadna, Labirent’te mutluluk peşinde süren maceralı yolculuğunu bütünüyle dönüşmüş biri olarak tamamlıyor. Bu kitabın da, Mutluluk Labirenti’ne giren okurlarının hayatlarını dönüştürme gücü olduğuna inanıyoruz. Keyifli okumalar...“Kimileri kendilerini mutluluk peşinde koşmaya adar; kimileri ise severek, iyilik yaparak, dahaçok bilgilenerek, işin özüne odaklanarak ya da çevrelerine neşe saçarak...vb. yaratırlar onu. Doğrusunu isterseniz, pigmeler haklıydı: Aslında o kadar da karmaşık bir şey değil mutluluk.”ÁLEX ROVIRA
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mutluluk Labirenti CEP BOY PDF 6.23 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY EPUB 6.96 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY MOBI 5.49 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY ODF 5.86 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY DJVU 7.32 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY RAR 4.76 MB İndir
Mutluluk Labirenti CEP BOY ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mutluluk Labirenti CEP BOY PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


çok takıntılı veya olaylar hakkında çok düşünen biriyseniz bu kitabı okumalısınız. mutlu olmak veya güzel şeylere sahip olmanın çokta zor olmadığını anlatıyor.


Mutluluk hakkında aslında hepimizin bildiği ama unuttuğumuz ve arayışa düştüğümüz şeyleri masalsı bir yolculuk ile bizlere hatırlatıyor. Yalnız kitabın ebatlarına dikkat edin. cep kitabından bile küçük. puntolar da oldukça büyük. hal böyle olunca, gün bitmeden kitap kesinlikle bitecektir. içeriği oldukça sade ve masalsı. Çok derin felsefe beklemeyin. Mutluluk arayışınız varsa ayrıntılara takılırken temeldeki önemli kısımları unutmayın diye keyifle okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*