Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Her Şey Hakkında Bir Öykü

Kategori: Edebiyat Yazar: Kamil Yıldız Yayınevi: Okur Kitaplığı

Her Şey Hakkında Bir Öykü

Tanıtım Bülteni
Dün sabah evinin balkonundan kendini atarakintihar eden ünlü yazar... öldü.Eserleri ve evi derhal incelemeye alındı.Kuşkusuz öldü.Yüksekten korktuğu söylenen yazarınsa yedincikatta oturması şaşırtıcı bulundu.Tartışıldı. Efendim denildi kiŞu kadarını söyleyeyim, son yazdıklarına bakarakzaten ben uyarıda bulunmuştum.Ne yazık ki ülkemizde bu tür vakalar için yeterlihazırlık hiçbir zaman yapılmamış.Başka yerlerde böyle ölünmez!Bakınız, ben de bazen, doğrusu düşünüyorum,yükseklik korkusuBunlar birer numaradır efendim. Korkan adamınorada ne işi var.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Her Şey Hakkında Bir Öykü PDF 6.23 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü EPUB 6.96 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü MOBI 5.49 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü ODF 5.86 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü DJVU 7.32 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü RAR 4.76 MB İndir
Her Şey Hakkında Bir Öykü ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Her Şey Hakkında Bir Öykü PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Okuyanın hem yazarın zihin odalarında hem de kendi hayal aleminde tekrar tekrar gezintiye çıkmasını sağlayacak, konu, dil ve uslüp açısından özgün olan kitap müthiş bir okuma zevki sunuyor. Yazarın yeni öykülerinin yolunu gözlüyor olacağız.


Bir ilk kitap olmasına rağmen, öyküler daha önce dergilerde yayınlandığından olsa gerek elemeye tabi tutulmuş, derli toplu bir eser. Kitapta iki bölüm halinde toplam on yedi öykü yer almış. Öyküler farklı mekan ve zamanlarda geçse de hayatın içinden satırlar içeriyor. Öykülerde uzun cümleler ve okuru zora sokan, anlamak için ciddi bir dikkat gerektiren kurgu, yazarın kolay anlaşılır olmadığı izlenimini doğuruyor.


Kamil YILDIZ’a, insanın kendi üzerine düşünmesi için zaman ayıracağı bir eser hazırladığı teşekkür ediyorum.Çok güzel bir eser olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*