Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tayyip’in Voleleri

Kategori: Siyaset Yazar: Deniz Yıldırım Yayınevi: Kaynak Yayınları

Tayyip’in Voleleri

Tanıtım Bülteni
Türkiye’de son on yıldır en sık duyulan sözlerden biri de şu: “Sermaye el değiştirdi!” Peki hangi yöntemlerle?Ve en önemlisi, nereye, kimlerin kasasına aktı? Bu kitapta, belgeleri ve diğer kanıtlarıyla bu soruların yanıtları sunuluyor okuyucuya…TMSF kıyakları, belediye rantları, özelleştirme komisyonları, kara para aklama rüşvetleri, kapitülasyon hibeleri ile bir yeraltı ekonomisi inşa edilişinin öyküsü…Vurgunlar hükümet gücünü kullanarak perdeleniyor.Dokunulmazlıklar mafyalaşmış siyasetin zırhı oluyor.Ergenekon tertibi, aynı zamanda sansür işlevi görüyor. Medya, devlet terörüyle sindiriliyor. Ve “yeraltı cemaat ekonomisi”nin örtülü faaliyetleri gizleniyor.“Peçeli Holding” bu örtülü faaliyetler üzerinde yükseliyor.Peçeyi yırtıyoruz. Tarikat-cemaat ekonomisinin dayandığı mafyatik aygıtın üzerindeki örtüyü kaldırıyoruz.Tayyip’in Voleleri’ni CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’ın önsözüyle sunuyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tayyip’in Voleleri PDF 6.23 MB İndir
Tayyip’in Voleleri EPUB 6.96 MB İndir
Tayyip’in Voleleri MOBI 5.49 MB İndir
Tayyip’in Voleleri ODF 5.86 MB İndir
Tayyip’in Voleleri DJVU 7.32 MB İndir
Tayyip’in Voleleri RAR 4.76 MB İndir
Tayyip’in Voleleri ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tayyip’in Voleleri PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Alırken çekincelerim vardı okurken boğar mı sıkar mı diye ancak deniz yıldırım öyle bir anlatmış ki okuyucuyu sıkmadan yormadan zorlamadan o kadar akıcı anlatılmış ki buda kitabı bir solukta okunan kitaplardan yapıyor öyle ki elime ulaştığı gün bitirdim adeta elimden bırakamadım okudukça bir sonraki bölümde anlatılanları görmek istiyorsunuz. Meğer unuttuğumuz veya bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış tekrar gördük aktarılanların kanıtları sayfa sonunda verilmiş buna vikileaks belgeleri ve telefon kayıtları dahil o yüzden bölümler arasında bütünlük ve akıcılık oluşmuş; tekrar tekrar okunması gereken bir kitap hatta çevrenizde eşe dosta hediye edilebilecek okundukça değerinin kat ve kat artacağı bir kitap kesinlikle alıp okuyunuz,okutturunuz.


Gerçekten faydalı bir kitap. Gıda ile ilgili yanlış bilgiler ve aldatmaların altının çizildiği, sermayenin hoşuna gitmeyecek doğruların vurgulandığı kıymetli bir eser.


kara sevdaya tutulmuş bir aşık edasıyla akp gerçeğini göremeyip akp aşkı ile yanıp tutuşanların bilhassa okumaları gereken bir kitap olduğunu önemle belirtmek isterim.


ateş olmayan yerden duman çıkmaz…demiş atalarımız.. bu kitabı ve benzerlerini de okudum tamamen tarafsız olarak bazı gerçekler var galiba diye düşünüyorum çünkü yakın çevremde de daha dün nefesi kokan bazı kurnaz tipli insanlar şimdilerde ciplere biniyorlar ve ben bunları çıplak gözle görüyorum.. ve hayat bu kadar kolay zenginlik vermez diye düşünüyorum..ayrıca bu krnaz tipli adamlar ben “selamünaleyküm” diye selam verdiğim için bana eleştirel gözle bakan adamlar şimdilerde birden dindar(!!!) oluverdiler bense aynı noktamda muhafazakar bir insan olarak duruyorum.. bu kitabı ve benzerlerini okyun ve değerlendirin derim


İktidarı acımasızca eleştiren içinde iftiraya varan konular olan sadece chp yandaşlarının okuması gereken ve kendilerini haklı hissetmelerini sağlayacak subjektif bir kitap..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*