Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Valizimde Gölgeler

Kategori: Edebiyat Yazar: Serkan Koktay Yayınevi: Koyu Kitap

Valizimde Gölgeler

Tanıtım Bülteni
Valizimde Gölgeler, ince ve derinlikli bir şekilde işlenmiş hayatların romanı. Kimlik arayışından daha çok insan olabilmenin öyküsü. Karakter, zaman ve mekan çeşitliliği içinde çağıldayan, yaşamın her rengini bulabileceğiniz bir baş yapıt. Okuyanın iç sesiyle hemen buluşabileceği kıvrak bir üslübun sahibi Serkan Koktay’ın karakterleri, toplumsal baskılara maruz kalmış kadınlar, erkekler, eşcinseller ve farklı kültürel tabakalardan oluşuyor. Hepsinin, geleceğe dair umutlarının çiçekleri kitabın her kelimesinde, sayfa aralarında. Bu kitabı okuduktan sonra kendinize, insana bakışınız değişecek.Valizimdeki Gölgeler, günümüz okurlarının Salçalı Ekmek ile tanıyıp çok sevdiği Serkan Koktay’ın ikinci kitabı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Valizimde Gölgeler PDF 6.23 MB İndir
Valizimde Gölgeler EPUB 6.96 MB İndir
Valizimde Gölgeler MOBI 5.49 MB İndir
Valizimde Gölgeler ODF 5.86 MB İndir
Valizimde Gölgeler DJVU 7.32 MB İndir
Valizimde Gölgeler RAR 4.76 MB İndir
Valizimde Gölgeler ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Valizimde Gölgeler PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Eskiden ben bakardim bu yazı işlerine dedi ablam, geçen muhabbeti oldu hattâ hala saklarım kenarda bi yerde yazdıklarimi, sonra abim aldı bayrağı eline dedi, haklı kadın evlendi çoluk çocuk derdine düştü annem bahsederdi şiirleri var diye, ama sanada ne yakisti bu yazı işleri be abi. muhteşem bi yolculuktu eline emeğine sağlık abim…


Muhteşem bir kitap …okudukça anlamlaniyor,derinleşiyor .


Serkan Koktay, hemşehrim olmakla beraber tanıdığım sevdiğim birisidir. İkinci kitabı olan;Valizimde Gölgeler,Salçalı Ekmek’e nazaran kurgu ve anlatım yönünden epey bir gelişmiş ve bir çırpıda okunabilen bir kitap oluvermiş. Farklı hikayelere mensup insanların romanda barındığı ve edebi yönden kitabı zenginleştirdiğini açıkça görmüş oldum. Ben yazara teşekkür ediyorum.Orta ölçekli yazar ve kitaplarına sahip çıkmak edebiyat yelpazemizi ve kalitemizi daha ileriye götürecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*