Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Azra  Bir Aşk Masalı

Kategori: Edebiyat Yazar: Sümeyye Ertürk Yayınevi: Uğur Tuna Yayınları

Azra Bir Aşk Masalı

Tanıtım Bülteni
Ya Kal Ya da Gitme Sonsuza Kadar...Azra'yı okurken kendimi bir anda küçük kayığımın içinde,sessiz ama derinden akan bir nehrin serin sularında buldum. Kuşcıvıltıları arasında güneş gülümsüyor, kıyılardan rengarenk çiçekkokuları geliyordu.Sahi buraya ne zaman gelmiştim, beni kim getirmişti?Ve sonra hiç anlamadan koskoca bir denizin ortasınagelmişim, aşk denizinin. Dalgalar sağdan, soldan vurmaya başladı.Sarsıntılar, acılar, hayal kırıklıkları, gözyaşı…Bunlar yaşanmazsa aşk olur mu? Aşk; acı çekmek, fedakarlıkyapmak, gözyaşı dökmek değil midir?Evet, birçok yazar size dalgaları gösterebilir amahissettiremez. Hissettiğiniz anda zaten kendinizi romanın etkileyicidünyasından kurtaramazsınız.Evet, işte AZRA'da bunu başarıyor Sümeyye Ertürk. Okurudalgalarla dolu bir aşk denizine çekip yaşananları hissettiriyor; biziAzra'nın dünyasına misafir değil de onlardan biri gibi sokmayıbaşarıyor.Romanın kurgusu, sürükleyiciliği ve bir solukta okunmasınısağlayan bir üslup…Bazen büyüklerin, küçüklerden daha fazla ihtiyacı vardırmasal dinlemeye ve yaşamaya.Hazır mısınız?Masal başlıyor:BİR AŞK MASALI…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Azra Bir Aşk Masalı PDF 6.23 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı EPUB 6.96 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı MOBI 5.49 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı ODF 5.86 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı DJVU 7.32 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı RAR 4.76 MB İndir
Azra Bir Aşk Masalı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Azra Bir Aşk Masalı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


türk sineması tadinda güzel bir kitaptı.


okumaya değer bir kitap okuyalım


yeşilçam filmi tadında biraz da dinimize değinen yönleriyle özellikle gençlerin okuyabileceği türden bir kitap. Tavsiye ederim.


Konu olarak değerlendirmek gerekirse çok fazla dini yorum ve hatta ayrımcılık vardı. Baskı olarak bakıldığında ise bölüm nerede bitiyor nerede başlıyor belli bile değil. Güne sabah başlıyorsunuz bir bakıyorsunuz aynı sayfada birden akşam olmuş. Kısaca pek kayda değer bulmadım.


Açıkçası yorumda Bir İstanbul Masalına benziyor denilince biraz durdum. Ki ben o diziyi de izlemiş değilim konuyu az çok tahmin ettim.Tamam zengin kız fakir oğlan var ama neyse öyle başladık lakin kitap gayet güzel uzun uzadıya konular yok okutturuyor kendini dini konulardaki eğilimi açıkçası beni en çok cezbeden. Sonrası sabır ve aşk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*