Proust’un mektupları da konuşmalarınabenziyor: dallı budaklı çizgisini izlemenin güçolduğu, vakit geç olduğundan ve herkes deuykudan bayıldığından insanların o an artıkdikkat etmez olduğu bir konuşma.“Hâlâ mümkün olan bir şeyden dakika dakikaartık mümkün olmayan bir şeye geçişte,insanın göz yumup kendi eliyle derinleştirdiği bir acı var.”
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kayıp Zamanin
İzinde serisine başlamadan önce Marcel Proust’u yanimak için okunması gerek bir eser.Yeterince fikir sahibi oluyorsunuz.Fakat konu bütünlüğü yok.
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Kayıp Zamanin
İzinde serisine başlamadan önce Marcel Proust’u yanimak için okunması gerek bir eser.Yeterince fikir sahibi oluyorsunuz.Fakat konu bütünlüğü yok.
proustun yayınlanmamış mektuplarından …
turuncu seriye başladığımda almıştım severek okudum
Turuncu seriden okuduğum ilk kitap.Boyutu çok şirin ve okuması kolay.
Yazarından dolayı almıştım memnun kaldım .