Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşka Konan Pervaneler

Kategori: Edebiyat Yazar: Selçuk Alkan Yayınevi: Az Kitap

Aşka Konan Pervaneler

    Tanıtım Bülteni
    Aşk, sabrın ta kendisidir. Bununla birlikte aşk, onun için yollara düşmeyi, maşuk için çalışmayı ister. Matluba ulaşmak, hazırlop gerçekleşmez. Onun yolunda, ayağın tozlanacak, yorulacak; sabır ve sebatla yılmadan sevgiliye koşacaksın. Sabır, sevgili uğruna başa gelenleri kucaklayarak kabul etmek ama olduğu yerde beklemeden, başına gelen her bir şeyi birer ders, birer tecrübe ve olgunlaşma fırsatı olarak bilip, aşk yolunda yürümeye devam etmektir.Âşık, maşuk için yollara düşer, bu yola düşüşler sevgiliye malum olur, sevgili de aşığı bekler gerçekte… Bu bekleyişler, sabırla ve niyazla süslenirse, vuslat, er geç gerçekleşecektir.
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Aşka Konan PervanelerPDF6.23 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerEPUB6.96 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerMOBI5.49 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerODF5.86 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerDJVU7.32 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerRAR4.76 MB İndir
    Aşka Konan PervanelerZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (4 Yorum)


    Biri sultanın kızı, biri sıradan bir adam. İkisinin de gönlüne aşk düşüyor, seviyorlar birbirlerini
    Fakat sultanın babasi bunu duyuyor ve adami sürgüne gönderiyor. Bu iki aşık birbirlerinden vazgeçmiyor, bir şekilde konusuyorlar. Sonra sürgün kalkıyor ve evleniyorlar. Çocukları olmuyor. Zeynep-Kamil çocuk hastanesini açıyorlar.
    Sevginin ve aşkın çoğalması dileğiyle


    çabuk okunabilecek güzel bir kitap.


    Aşk, sabrın ta kendisidir.


    İstanbulu seviyorsanız mutlaka bu kitabı da seversiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *