Kitaptaki yazılarımın bir kısmının tarihi eski olsa da hiçbirinin güncelliğini yitirmediğini gördüm. Çünkü 50 yıldır benim bu garip ülkemde -geri düşmenin dışında- değişen pek bir şey olmadı hiç. Bu gidişle değişeceğe de benzemiyor zaten. O nedenle sıkılmadan, keyifle okuyacağınızı umuyorum. Her bir yazı, bugün yazılmış kadar güncelliğini koruyor hala...Yaklaşık 30 yıldır değişik gazete ve dergilerde okurlarla buluşuyorum. Aklımın erdiği, dilimin döndüğü kadarıyla ülke ve bölge sorunlarını dostlarımla paylaşıyorum.-Ali Kaya-
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Ali Kaya’nın kitabını Çanakkale kitap fuarından almıştım. Yakın tarihimizde yaşanan siyasi olaylar üzerine denemeleri yer alıyor. Kitapta çok iyi değerlendirmelerin olduğu kısımlar vardı. Okuduğuma kesinlikle değdi.
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
Ali Kaya’nın kitabını Çanakkale kitap fuarından almıştım. Yakın tarihimizde yaşanan siyasi olaylar üzerine denemeleri yer alıyor. Kitapta çok iyi değerlendirmelerin olduğu kısımlar vardı. Okuduğuma kesinlikle değdi.