Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yalnızlık Sözleri-I

Kategori: İslam Yazar: Dr. Ali Şeriati Yayınevi: Fecr Yayınevi

Yalnızlık Sözleri-I

    Tanıtım Bülteni
    Benim hamurumu felsefe, hikmet ve irfanla yoğurmuşlar. Hikmet, bende sonradan kaznılmış veya hafızada biriktirilmiş bir ilim değildir. Bilakis o benim özüme aittir, benim sıfatımdır. Ağırlık, içgüdü ve cücut ısısı gibi sıfat ve durumlara sahip bir varlık olduğum gibi, hikmet ve felsefeye de sahip olan bir varlığım ben. Harcımda, ruhumun özünde, hatta dostlarımfan birinin şakayla ddiği gibi, görünüşümde, bedenimde, davranışımda, sözümde ve sessizliğimde hep felsefe vardır.Ben, felsefeyi sadece okuma, eğitim ve öğretim yoluyla elde etmedim. Felsefe, benim genlerime kazınmıştır. Onu atalarımdan miras aldım.
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Yalnızlık Sözleri-IPDF6.23 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IEPUB6.96 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IMOBI5.49 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IODF5.86 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IDJVU7.32 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IRAR4.76 MB İndir
    Yalnızlık Sözleri-IZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (5 Yorum)


    Maalesef bitiremediğim tek kitap. Çok zor okunması


    Ali Şeriati okumak başka yine rahatsız etmeye devam ediyor


    şeratinin bakış açısını hayatını anlamak için güzel bir kitap


    Çok merak ettiğim bir eser Ali şeriati kitapları çağımıza ışık tutuyor


    Zaman zaman içinde kaybolduğumu itiraf etmeliyim..Ali Şeriati yi tanımaya çalışıyorum. Hayatı çok zorluk ve sıkıntılar içinde geçmiş. Bugün ve tarihe baktığımızda bazı müslümanların hayatlarının benzer olduğunu görürüz..Belki herkesin imtihanı kendine göredir. Yada insan bir yolu seçer ve o yolda ilerlerken karşılaştığı olaylar da ona göre olur.Sizi rahatsız etmeye geldim diyor ya gerçekten çarpıcı bir ifade.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *