Alaturka Satış Stratejileri

Kategori: Ekonomi Yazar: Özlem Seller Yayınevi: Alfa Yayınları

Alaturka Satış Stratejileri

  • Yayın Tarihi: 23.07.2010
  • ISBN: 9789752974333
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 195
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
  • Rank Math Analytic Object Id: 287428
Tanıtım Bülteni

Satış teknikleri ile ilgili, yerli akademisyenlerin ve yabancı yazarların yazdığı yüzden fazla kitabı okuduğu halde, hala istediklerini bulamamış bir kişinin, eksikliğini duyduğu şey ne olabilir?*Alaturka satış stratejileri!Alaturka satış, Türkiye’de geçerli olan “yerel satış yaklaşımları”nı ve bu ülkenin geleneksel alışveriş kültürünü ifade ediyor.Alaturka satış, Türkler için, Türklere göre, “Türk İşi” yapılan satıştır.Alaturka satış başlığı altında; Türklere satış yapmak, Türkiye’de satıcı olmak, Türklerin satın alma kararının oluşum sürecini anlamak, geleneksel ve modern satış yaklaşımlarını doğru kullanmak gibi konular inceleniyor.Satıcıların ve alıcıların alışveriş sırasında yaptıkları “oyunlar”ı öğrenirken hem gülecek hem öğreneceksiniz.Yazar cevabı çok merak edilen bir soruyu da yanıtlıyor: Türk’ün “milli mizacı” ile satın alma davranışı arasında nasıl bir ilişki vardır?Kitapta uygulamanın bilgisini yansıtacak iki önemli anket bulunuyor:*Müşteri anketi sonuçları: Türkler nasıl satın alırlar?*Satıcı anketi sonuçları: Türklere nasıl satış yapılmalı?”Türk Usulü Satış’ın mekanizmasını anlamak ve Türkiye şartlarında başarılı satışlar yapmak isteyenler için bir başvuru kaynağı.

Kitap AdıFormatBoyutİndir Linki Ara
Alaturka Satış StratejileriPDF8.09 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriEPUB9.05 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriMOBI7.14 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriODF7.62 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriDJVU9.52 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriRAR6.19 MB Bul
Alaturka Satış StratejileriZIP5.71 MB Bul

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)

Okunabilir bir çalışma olmuş.Nihayetinde ülkemiz şartları gözetilerek yazılmış.

Tam da bize göre bir kitap..Türkiyede nasıl satış yapılır sorusuna iyi bir cevap.Biraz amatör gelebilir ancak akıcı ve eğlenceli..Okumakta fayda var

Bu kitap tüketici sıfatını taşıyan herkes tarafından okunmalıdır. Zira daha çok satışçıların müşteri tavlamak için uyguladıkları taktikleri anlatıyor. Bu kitabı okuyarak daha az kazık yiyeceğinize garanti verebilirim.

özlem seller hanıma böyle bir kitap çıkardığı için teşekkür ediyorum.fakat kitabının satış süreci konusunu yüzeysel değilde daha derinlemesine anlatsaydı satış ile ilgilenenlerin daha çok işine yarardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*